0 شنبه 29 خرداد
عدم شفافیت مالی در شورا و شهرداری

عدم شفافیت مالی در شورا و شهرداری

عدم شفافیت مالی در شورا و شهرداری

علی نوذزپور رئیس جامعه مهندسان شهرساز درباره لزوم برقراری شفافیت مالی چه در شورا و چه در شهرداری عنوان کرد: شفافیت مهم است و قانون نیز به آن تاکید کرده که گزارش مالی و عملکردی شورا و شهرداری در مقاطع مختلف زمانی به مردم ارائه شود و این موضوع یک تکلیف قانونی است. علی نوذرپور افزود: اعتماد مردم به عنوان سرمایه اجتماعی می‌تواند از طریق ارائه گزارش‌های مالی، عملکردی و شفافیت‌ها تقویت شود. او اظهار کرد: در حقیقت باید به این نکته توجه داشته باشیم که منابع شهر محدود هستند و به سختی اخذ می‌شوند. بنابراین باید به درستی مصرف شوند. او اضافه می‌کند: امروز شفافیت مالی نه در شورا و نه در شهرداری وجود ندارد و به نظر می‌رسد در این حوزه بسیار ضعیف عمل کرده‌ایم. علت نیز این است که اعضا عنوان می‌کنند در جریان برخی از موضوعات نیستند. به گزارش ایسنا، او تاکید کرد: باید در حوزه شفافیت شورا نیز عملکرد اعضا به اطلاع مردم برسد. اتاق شیشه‌ای برای شورا و شهرداری باید شفاف‌تر از اتاق شیشه‌ای دولت باشد.

 

برچسب ها شهردار منطقه 22 تهران شورا شهرداری روزنامه

مطالب مرتبط

انتقال تجربه به شورای ششم

محسن هاشمی رئیس شورای شهر دوره پنجم تهران به شورای شهر دوره ششم پیشنهاد داده است: «برگزاری جلسه مشترک و گفت وگو در مورد مسائل شهری و انتقال تجربه ها و مدیریت دانش در فرایند اداره شهر بسیار تاثیرگذار است و در صورت نیاز و بنا به درخواست شورای ششم حتما این جلسه مشترک را برگزار می کنیم.»

بازدید معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاریهای کشور از اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور

معاون امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور از اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور بازدید کرد. به گزارش روابط عمومی اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور، دکتر نوذرپور طی بازدید خود از اتحادیه با برگزاری جلسه ای با مدیر عامل و معاونان اتحادیه در جریان فعالیت ها ، اقدامات و برنامه های اتحادیه قرار گرفت.

وضعیت سکونت مردم در شهرها و برخی از نواحی مختلف کلانشهرها، نامتعادل و نامتوازن است.

به گزارش خبرگزاری ها، علی نوذرپور روز چهارشنبه در نشست مدیران کل دفاتر امور شهری و شوراهای استانداری های سراسر کشور در تبریز اظهار کرد: ۳۶درصد از جمعیت شهرهای کشور در کلانشهرها زندگی می کنند و ۲۰ درصد از مردم شهری نیز در ۱۰۷۶ شهر کوچک که کمتر از ۵۰ هزار نفر جمعیت دارند ساکن هستند. وی حرکت به سمت تعادل بخشی فعالیت های شهری در حوزه ملی را امری ضروری دانست و گفت: توسعه متوازن و برنامه ریزی منطقه ای برای تمامی شهرها، از مهم ترین اولویت های وزارت کشور است.

گزارش« شهروند» از لایحه مدیریت شهری که به محله محوری می پردازد

شورایاری اختیار قانونی ندارد محله‌ و گذر و میدانچه معنا داشت، مرزهای‌شان مشخص بود. محله‌ها قد کشیده بودند و شخصیتی داشتند. بعضی‌هاشان مانند آدمیان تودار و خودمتمرکز، شأنی مستقل از شهر داشتند، پاره‌ای از محلات با صراحت، با عوامل حول‌وحوش خود مرتبط بودند. آنچه کبرلینچ، استاد شهرسازی می‌گوید. کم‌کم برونگرا شدند و دیگر همه‌ نیازهای مردم در داخل محله تأمین نشد. خیابان‌ها به داخل محله آمدند، ترافیک شد، درون و بیرون محله قابل‌تفکیک نبود. مدیریت شهری بالای شهر نشست و به همه محلات حکم یکسان داد، کسی ندید احداث یک مال بزرگ در یک محله، چه بر سر خرده‌فروش‌ها آورد یا اتوبانی که در کنار محله خوابید، چطور خواب مردم را آشفته کرد.