0 یکشنبه 23 خرداد
ضرورت تحول در حوزه توليد پسماند

ضرورت تحول در حوزه توليد پسماند

صدراعظم نوري : از تجارب موفق منطقه22 باید استفاده کرد

عضو شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به اين مطلب که تهران شهر پر مصرفي محسوب مي شود، گفت: بايد در حوزه توليد پسماند تحول ايجاد شود. 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی علی نوذرپور، زهرا صدراعظم نوري عضو شوراي اسلامي شهر تهران عصر امروز در مراسم رونمايي از پلتفرم هوشمند مديريت پسماند گفت: خوشحاليم که شاهد يک فعاليت و برنامه خوب محيط زيستي در منطقه 22 هستيم.
وي ادامه داد: نگاه محيط زيستي و رويکرد محيط زيستي به مسائل، نحوه مديريت را در شهرها متفاوت ميکند و وقتي مديران شهري تهران دغدغه محيط زيستي دارند رويکردشان متفاوت شده و به راحتي ميتوانند سياستهاي اتخاذ شده را با نوآوري هاي خودشان اجرا کنند.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران افزود: منطقه 22 تهران از آن مناطقي است که شهردار آن اهتمام ويژه به مسائل محيط زيستي دارد و موجب شادماني مردم و خدمت رساني بهتر به آنها شده است.
نوري گفت: امروز در شرايطي قرار داريم که اين شرايط سرعت تبادل اطلاعات و تحولات جامعه جهاني و به واسطه آن تحول در کشورمان باعث شده تا رخدادهايي را شاهد باشيم که يقينا اثرگذاري زيادي در نحوه زندگي مردم خواهد داشت.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران گفت: امروز از تکنولوژي استفاده هاي زيادي مي شود و با هوشمندي افراد به خوبي مي شود از اين فرصت براي خدمت رساني بهتر به مردم استفاده کرد.
وي ادامه داد: ساخت پلتفرم ها و فعاليت استارتاپ ها نتيجه اش مي شود استفاده بهينه از امکانات و افزايش دسترسي مردم به خدمات.
نوري در بخش ديگري از سخنانش گفت: شهر تهران يکي از پرمصرف ترين شهرهاي دنياست و ميزان مصرف ما چند برابر متوسط هاي جهاني است.
وي گفت: آمريکا کشوري پرمصرف است اما نرم مصرف کالا و انرژي و منابع از ايران پايين تر است و جالب است که بدانيم شهر تهران در ميان شهرهاي کشورمان پر مصرف تر است.
نوري گفت: هر شهروند تهراني حدود يک کيلوگرم پسماند به جا مي گذارد در حالي که شهروند آمريکايي خيلي کمتر از اين پسماند توليد مي کند.
وي ادامه داد منابع جهان محدود بوده و انرژي ها به سختي تجديد مي شوند و بايد بدانيم که امکانات و منابع فقط براي ما نيست و بايد به فکر آيندگان باشيم.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران خاطرنشان کرد: اقتضا مي کند که در کشور ما بازنگري جدي شکل گرفته وتغيير رفتار رخ دهد و نحوه مصرف تغيير کرده و آن چيزي که به جا مي ماند به حداقل برسد.
نوري گفت: آمارها مي گويند در تهران روزي 9 هزار تن زباله توليد مي شود هرچند اين عدد دقيق نيست اما به طور قطع اين عدد کمتر از 8 هزار تن نيست.
وي ادامه داد: اگر به اين نکته توجه کنيم که اين حجم از زباله در کجا بايد دفن شود بر ضرورت کاهش توليد زباله پي خواهيم برد.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به اين مطلب که از عدد 18 هزار ميلياردي بودجه شهرداري بخش زيادي به موضوع پسماند اختصاص پيدا مي کند، گفت: اگر بتوانيم حوزه پسماند را متحول کنيم شاهد آن خواهيم بود که مي توانيم بودجه باقي مانده را در جاي ديگري مثل مترو هزينه کنيم.


نوذرپور: مدیریت پسماند قدمتی معادل بلدیه دارد
به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه22، شهردار منطقه 22 با بيان اينکه تا سال 97 سهم تهراني ها در تفکيک پسماند از مبدا 3 درصد بوده است، گفت: اين در حالي است که تلاش شده تا تفکيک پسماند خشک از مبدا در منطقه 22 به 18 درصد برسد.
علي نوذرپور نیز در این مراسم گفت: آن‌زمان که قانون بلدیه نوشته شد، مهم‌ترین موضوع مدیریت پسماند بود و قدیمی‌ترین وظیفه شهرداری، مدیریت پسماند محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه پسماند قدمتی معادل بلدیه دارد اما با وجود این قدمت به جز تنها یک بند، هیچ قانون دیگری در حوزه پسماند نداشتیم تا اینکه در سال ۱۳۸۳ قانون پسماند نوشته شد، خاطرنشان شد: براساس قانون مهم ترين وظيفه مديريت شهري، مديريت پسماند است.با اين وجود، در قانون شهرداري ها به جز يک بند به اين قانون اشاره نشده بود تا اينکه در سال 83 قانون مديريت پسماند نوشته شد، اگرچه با گذشت زمان طولاني اين قانون نياز به بازنگري دارد. در حوزه مديريت پسماند مهم ترين اقدام دفع بهداشتي پسماند در شهرهاي کشور و پس از آن دفن مهندسي مطرح شد.
وي با بيان اينکه موضوع تفکيک پسماند از مبدا براي اولين بار در اواخر دهه 80 مطرح شد، تصريح کرد: علي رغم اينکه قانون گذار در اين باره اقداماتي را انجام داده است، آمارها حاکي از آن است که تا سال 97 سهم تهران از تفکيک پسماند در مبدا تنها 3 درصد است، در حالي که در ساير کلانشهرها اين ميزان به 15 درصد مي رسد.
شهردار منطقه 22 با بيان اينکه يکي از مهم ترين موضوعات در سطح منطقه به عنوان يک موضوع استراتژيک پسماند و تفکيک از مبدا بوده است، عنوان کرد: با همکاري ساير پرسنل منطقه و همين طور دبيران شوراياري ها و شهروندان هم اکنون ميزان تفکيک پسماند خشک از مبدا در سطح منطقه به 18 درصد رسيده، اما براي رسيدن به نقطه صددرصدي راه درازي وجود دارد.
نوذرپور ادامه داد: شهردار تهران در انتهاي سال گذشته به موضوع مديريت پسماند اشاره و آن را امر مهمي دانست که بايد به عنوان يکي از مسائل مهم تفکيک پسماند از مبدا مورد توجه قرار گيرد. 
وي با اشاره به تصويب سند مديريت پسماند در دولت در سال 93 اضافه کرد: به دنبال تصويب اين سند وزارت صمت، سازمان استاندارد، سازمان محيط زيست، جهاد کشاورزي و وزارت کشور بايد وظايفي را اجرا کنند تا همگي در اين موضوع به يک نقطه مطلوب برسيم.


صفایی: تفکیک پسماند از مبدا 18 درصد در منطقه22 رسیده است
به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه22، احسان صفايي معاون خدمات شهري منطقه 22 تهران نيز در مراسم رونمايي از پلتفرم هوشمند مديريت پسماند با اشاره به راه اندازي سايت هاي تفکيک پسماند و کمپوست اظهار کرد: زماني که آقاي نوذرپور به عنوان شهردار انتخاب شد تفکيک پسماند از مبدا تنها 3 درصد برآورد شده بود اما آخرين آمارها حاکي از اين است که درحال حاضر در اين منطقه اين آمار به 18 درصد رسيده است.
وي با بيان اينکه بحث تفکيک پسماند الکترونيک تنها در منطقه 22 صورت مي پذيرد، عنوان کرد: منطقه داراي سايت تفکيک پسماند الکترونيک و بازيافت است و خدمات خود را در اختيار 15 منطقه ديگر قرار مي دهد. اين سايت با برنامه ي مطالعاتي گسترده و با کمک استانداري تهران به بهره برداري رسيد.
معاون خدمات شهري منطقه 22 با بيان اينکه سايت مديريت پسماند واقع در ورداورد به مساحت 300 مترمربع فعال است، گفت: جمع آوري پسماندهاي الکترونيک توسط غرفه ها و ملودي ها انجام مي شود و پس از تخصيص در سايت مذکور براي بازآفريني مجدد به چرخه ي لازم باز مي گردد و دربرخي موارد درباره ي لامپ هاي ال اي دي که قابليت خود را از دست داده اند امحاء صورت مي گيرد.
وي با بيان اينکه سايت مذکور ظرفيت تفکيک پسماند تا 100 تن را در ماه دارد، عنوان کرد: اين بيشترين ميزان قابليت پسماند است و درحال حاضر حدود 3 يا 4 تن جمع آوري پسماند صورت مي گيرد. 
وي با اشاره به راه اندازي سايت توليد کمپوست از طريق پسماندهاي خشک، تاکيد کرد: اداره مديريت پسماند منطقه به منظور تفکيک پسماندهاي تر اقدام کرده و مخازني را در ميادين ميوه و تره بار تعبيه کرده است. درحال حاضر سه دستگاه براي توليد کود کمپوست وجود دارد که مي تواند تا 6 تن کود توليد کند.
صفايي با بيان اينکه کودهاي کمپوست توليد شده توسط سازمان پسماند مورد آزمايش قرار گرفته است، تصريح کرد: آزمايش ها حاکي از آن بود که 65 درصد از کودهاي توليد کمپوست توليد شده داراي مواد آلي هستند و فاقد هرگونه باکتري و ميکروب و قابل استفاده براي گياه هاي آپارتماني خواهند بود.
معاون خدمات شهري منطقه 22 با بيان اينکه شهرداري منطقه به دنبال اين است تا ظرفيت شهرک ها را افزايش دهد، گفت: درحال حاضر در ساختمان اداري منطقه 22 دستگاه هاي کمپوست وجود دارد.
معاون خدمات شهري منطقه 22، با اشاره به راه اندازي دو سايت راه اندازي پسماند و توليد کمپوست در اين منطقه گفت : هم اکنون 6 دستگاه با ظرفيت قوي توليد کمپوست در سايت منطقه 22 تعبيه شده است.

1

2

3

4

5

6

7

 

برچسب ها شهرداری منطقه 22 تهران پلتفرم هوشمند تولید پسماند

مطالب مرتبط

توسعه فضای سبز در ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان اثر گذار است

علی نوذرپور در جریان بازدید میدانی از اقدامات فضای سبز منطقه، توسعه این فضاها را بر تنوع زیست شهری و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان بسیار موثر دانست.

تشریح پروژه های افتتاح شده در منطقه ۲۲

شهردار منطقه۲۲گفت: طبق مطالعات انجام شده مدیریت شهری منطقه۲۲ با سعی و تلاش خود موفق به بالاترین رضایتمندی شهروندی را در بین مناطق۲۲گانه کسب کرده است و امیدواریم هرچه زودتر و بیشتر به شعار شهردار تهران مبنی بر "تهران شهری برای همه" نزدیکترشویم.

بررسی ساز و كار اجرای اتاق مادر و كودك در فضاهای عمومی

بیست و پنجمین جلسه کمیسیون طراحی شهری با موضوع بررسی ساز و كار اجرای اتاق مادر و كودك در فضاهای عمومی و بررسی پیشنهاد استفاده از سایبان در نمای شهری به منظور كاهش مصرف انرژی برگزار شد.

ضرورت تحول در حوزه توليد پسماند

صدراعظم نوري : از تجارب موفق منطقه22 باید استفاده کرد عضو شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به اين مطلب که تهران شهر پر مصرفي محسوب مي شود، گفت: بايد در حوزه توليد پسماند تحول ايجاد شود. زهرا صدراعظم نوري عضو شوراي اسلامي شهر تهران عصر امروز در مراسم رونمايي از پلتفرم هوشمند مديريت پسماند گفت: